HTML

ötkeriksz

otkeriksz

Friss topikok

  • czinezine: videó: helyzet.tv/index.php?mod=video&id=343 (2011.04.19. 00:41) gyere haza!

Linkblog

2011.04.19. 00:42 czinezine

go home

“Azokat a fiatalokat, akik még itthon vannak, itthon kell tartanunk, akik pedig elmentek, vissza kell hívnunk. Biztosítani kell számukra a tanulás, munkavállalás, otthonteremtés és családalapítás lehetőségét.”

- Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke

Nekünk fiataloknak természetes igényünk, hogy megkapjuk és megragadhassuk az esélyt egy boldog és teljes életre. Szeretnénk érvényesülni, sikeresek lenni, érdekes embereket és helyeket megismerni, barátokat szerezni, és egy nap megadni ugyanezt a lehetőséget a saját gyerekeinknek. Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy segítsük a külföldet megjárt magyar fiatalokat a hazatérésben. Személyes tapasztalatunk, hogy az élet nevű játékot, bár néha kalandos itthon játszani, de végső soron megéri.

Stágel Bence, az IKSZ elnöke
Azbej Tristan, az IKSZ alelnöke

videó: http://helyzet.tv/index.php?mod=video&id=343

Szólj hozzá!

Címkék: haza gyere videóinterjú


A bejegyzés trackback címe:

https://otkeriksz.blog.hu/api/trackback/id/tr762838494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása