HTML

ötkeriksz

otkeriksz

Friss topikok

  • czinezine: videó: helyzet.tv/index.php?mod=video&id=343 (2011.04.19. 00:41) gyere haza!

Linkblog

2010.05.17. 19:29 czinezine

Nyílt levél Gy. F.-hez!

 

Tisztelt Gyurcsány Ferenc!

Tisztelt Képviselő Úr!

Ön magyarnak tekinti a határon túl élő honfitársainkat?

Ha igen? Miért - remélem csak tudatlanságból, és nem szándékosan - vonult ki az Országgyűlés alakuló ülésről, mikor a Székely Himnuszt énekelték a képviselők?

Ha nem!  Akkor Ön miért használta korábban a haza, nemzet vagy honfitársak szavakat??? Talán nem tudja, hogy a nemzet nem ér véget az ország fizikai határainál?!

Kérem, bármely okból cselekedett, kövesse meg tettét! S, szólítsa fel erre azon társait, akik szintén kimentek a teremből!

Hiszen, ahogy Ön is, a határon túl élő honfitársaink is magyarok, állampolgárságuktól függetlenül. Gondolom, hallotta már, hogy az a magyar, aki annak vallja magát! Nos, ha megnézi a környező országok népszámlálási adatait láthatja, több millióan élnek  határainkon túl  magukat magyarnak valló emberek. Engem is, de őket biztosan sokadjára sértette meg tettével.

A Székely Himnusz pedig, a magyarság egy népcsoportjának, egy részének Szent éneke, amelyet már csak ezért is, illik kellő tisztelettel fogadni. S, nem baj, ha nem tudja a szöveget valaki!

Orbán Viktor többször kejelentette: az ország háromharmadát kívánja szolgálni, ő és kormánya is. Tehát, a nemzet egészét. Ebbe Ön is bele tartozik. Vagyis mi - azaz azok, akik a jövőt szeretnénk építeni – senkit sem hagyunk az út szélén.

Ha jól emlékszem, Antall József mondta, hogy egyszer mindenki megváltoztathatja véleményét. Önnek is joga van változni! Persze dönthet úgy is, hogy elhagyja az üléstermet! Vagy az országot is, ha nem érzi magyarnak magát!

Aláírás:

Czine Tamás

 

Szólj hozzá!

Címkék: himnusz székely


A bejegyzés trackback címe:

https://otkeriksz.blog.hu/api/trackback/id/tr162010980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása