HTML

ötkeriksz

otkeriksz

Friss topikok

  • czinezine: videó: helyzet.tv/index.php?mod=video&id=343 (2011.04.19. 00:41) gyere haza!

Linkblog

2010.03.29. 18:14 czinezine

új forgalmi rend a belvárosban

Új közlekedési rend lép életbe Budapest belvárosában a jövő héttől, mivel befejeződött a belváros új főutcájának kiépítése - közölte Rogán Antal (Fidesz), az V. kerület polgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.
   
A legtöbb forgalmirend-változás az V. kerület déli részén, a Kossuth Lajos utca - Kiskörút által bezárt területen lesz, a változások április 6-án, kedden lépnek életbe - mondta Rogán Antal, hozzátéve: a belváros északi részén, a Szabadság tér környékén is lesznek változások.

forrás:http://www.hirado.hu/Hirek/2010/03/29/12/Autosok_figyelem_Uj_kozlekedesi_rend_lep_eletbe_a.aspx

Finiséhez érkezett a Belváros Új Főutcája projekt, amelyet már április 5-én birtokba vehetnek a polgárok. A Belváros-Lipótváros központi magját érintő átalakítás számos forgalmi változást hoz a főváros életébe, az V. kerület új közlekedési rendje 2010. április 6-ától lép életbe. Ezen változások révén a célforgalom élvez majd elsőbbséget az átmenő forgalommal szemben, így a megújult Belváros fellélegezhet a városmagot naponta keresztülszelő 13.000 autó okozta zaj- és környezetszennyezés legnagyobb részétől.

további info: www.belvarosujfoutcaja.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: közlekedés


A bejegyzés trackback címe:

https://otkeriksz.blog.hu/api/trackback/id/tr221878543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budapesti tüskevár: a belváros új főutcája 2010.09.11. 13:52:01

Ha van szimbóluma az elmúlt húsz év Budapestjének, az a tüske, vagy más néven Demszky-bábu. Egyszerre utal a városvezetés ötlettelenségére és a város lakóinak pökhendiségére. Merthogy a két méter széles járdákra parkoló kollégáknak is lehetne annyi esz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása